DOLAR
32,4622
EURO
34,4979
ALTIN
2.474,52
BIST
9.568,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Doğunun Demir Kalesi Kiğı Spor, Yeniden Kuruldu

Doğunun Demir Kalesi Kiğı Spor, Yeniden Kuruldu

Doğunun Demir Kalesi Kiğı Spor, Yeniden Kuruldu
22.03.2021 21:43
530
A+
A-

Doğunun Demir Kalesi Kiğı Spor, Yeniden Kuruldu

Doğunun Demir Kalesi ünvanıyla bilinen Kiğı’da, gençler kendi aralarında bir araya gelerek Futbol, Basketbol, Voleybol, Kayak, Atletizim ve Su Sporları branşlarının olacağı spor kulübünün temeli, atıldı. 

İçerisinde Futbol, Basketbol, Voleybol, Kayak, Atletizim ve Su Sporları branşlarının olacağı spor kulübünün temeli, atıldı. 

Kurucu yönetim kurulu başkanı Gökhan Akdoğan, gazetemize yaptığı açıklamada, “Kiğı’da doğup büyüyen insanların geçmişteki başarı hikayeleri ile büyüdük. Çocukluk yıllarımızda ilçede futbol heyecanı vardı. Hafta sonu, herkes maç’a göre program yapardı. Bizlerde o canlılığı kazandırmak için bir araya gelerek spor kulübünü yeniden kurmaya karar verdik” dedi.

binguven-bal2

 “İLÇEMİZİN ADINA YAKIŞIR BİR SPOR KULÜBÜ OLACAK”

Akdoğan, Kiğı ilçemizin tarihçesinde Demir madenlerinden dolayı “Doğunun Demir Kalesi” ünvanı vardır, bizlerde bu unvan ve bu heyecan ile bir araya gelerek ilçemizde eksik olan bu heyecanı yeniden canlandırmak istedik. Kurucu yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber başta belediyemiz olmak üzere tüm kamu kuruluşları, İstanbul’daki Derneklerimiz ve iş insanlarımızdan ilçemizin spor kulübüne sahip çıkmalarını bekliyoruz” dedi.

Akdoğan: “Kiğı’da başlatılan ve büyük bir heyecanla sürdürülen spor kulübümüzün faaliyetlerini sürekli olarak sosyal medya sayfamızda paylaşacağız. Yolun başında olduğumuz bu süreçte en önemli iki hususu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kiğı tarihinden aldığı farklı toplum yapısıyla ayrım yapılmadan, yol alınabileceğinin en güzel örneklerini her zaman sergilemiştir. Biz bunu zenginlik olarak görüyoruz ve toplumun her kesimiyle beraber hareket etmek istiyoruz. İkinci husus KİĞI SPOR KULÜBÜNÜN finansal işlemleri, son derece şeffaf bir şekilde ilerlemek için planlarımızı yaptık. Yapılan yardımlar, harcamalar, banka hesabı ve bunun gibi her türlü finansal işlemler resmî sayfamızda paylaşıp şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz” diye konuştu.

Kurucu yönetim kurulunda, Gökhan Akdoğan, Ümit İrten, Gültekin Abay, Bülent Kurumlu, Alican Gündoğdu, Erdal Güçin ve Atakan Ökte bulunuyor.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.