DOLAR
32,5879
EURO
34,8428
ALTIN
2.493,41
BIST
9.663,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

DEVA Partisi Aday Adayı Mert’ten, Engellilere 5 Milyonluk Bağış

DEVA Partisi Aday Adayı Mert’ten, Engellilere 5 Milyonluk Bağış
19.03.2023 21:47 | Son Güncellenme: 20.03.2023 01:20
270
A+
A-

Deva Partisi Bingöl Milletvekili Aday Adayı İş insanı Fesih Zeki Mert’in Bingöl Altı Nokta Körler Derneğine 5 milyonluk bağış, dernek üyelerini sevindirdi.

Bingöl’de seçim çalışmaları sırasında Bingöl Altı Nokta Körler Derneğine ziyaretinde engellilerin daha rahat edebileceği 300 metrekare bir alana sahip ve iç dizaynıyla beraber maliyeti 5 milyondan fazla olan Engelsiz Yaşam Merkezi sözünün ardından bağış protokolü imzalandı.


‘Sosyal sorumluluk projelerimizle insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz’
İmzalanan Engelsiz Yaşam Merkezi protokolü ardından bilgi veren İş Adamı Fesih Zeki Mert, “Engelli kardeşlerimizi dernek yerlerinde ziyaret ettik, derneklerinin olduğu yere bırak engelli kardeşlerimizin gidip gelmesi bizim gibi insanların oraya çıkması, yaşaması çok zor meşakkatli bir yer. Bundan dolayı rahatsız oldum gece rahat uyuyamadım. Bunun üzerine aldığım kararla hem ülkemizde hem de yurt dışında sosyal sorumluluk projelerimizle insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda Bingöl’deki engelli kardeşlerimizin rahat edebileceği yaşamlarını sürdürebileceği 300 metrekare bir alana sahip engelsiz yaşam merkezi yerinin sözünü verdim.” dedi.

binguven-bal2

İş insanı Fesih Zeki Mert, Bağış ile ilgili şunları söyledi:
“Özelikle Kanada’da kazancımın yüzde 15’ni ve Türkiye’de de kazancımın yüzde 20’ni sosyal sorumluluk projeleri kapsamında insanlarımızın faydasına sunuyoruz. Paylaşıyoruz, paylaştıkça hayat güzel oluyor ve büyüyoruz. Daha önce Bingöl genelinde 5 okulumuza kütüphane yaptık. Kültür mahallemizde Kur’an kursu ve taziye evi yaptık. Karlıova ilçemizde Kur’an kursu ve taziye evlerine maddi yardımda bulunduk. Kendi köyümde yaptığım Kur’an kursu ve taziyenin ardından bu yaz ayında yine köyümde büyük bir cami yapacağız inşallah.”
“Engelsiz Yaşam Merkezinin bağışı sevincini yaşıyoruz”
Bingöl Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mücahit Korkutata da Kendilerine Deva Partisi Aday Adayı İş Adamı Fesih Zeki Mert, tarafından bağışı yapılan ve kısa zamanda teslim edilecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi protokolünü imzaladıklarını dile getirerek, Engelsiz Yaşam Merkezinin bağışının sevincini şöyle paylaştı:
“Zeki bey derneğimizi ziyarette geldi, dernek yerimizin fiziki anlamda engelli kardeşlerimize yaşamaya uygun olmadığını ve engelsiz bir yaşam merkezinizin olması gerekiyor diyerek bunun sözünü verdi, çok heyecanlandık, bunun sevincini yaşıyoruz ve bugünde protokolünü imzaladık. Zeki beyin bu davranışı örnek bir davranıştır, kendisine teşekkür ediyoruz. Bugün bizleri ağırladı misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Engelsiz yaşam merkezimizde tüm engelli grupların kullanımına açık olacak. Tekrar Zeki beye teşekkür ediyoruz Allah razı olsun.”

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.