DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

CHP ‘Bingöl’ İl ve İlçe adaylarını açıkladı!

CHP ‘Bingöl’ İl ve İlçe adaylarını açıkladı!
28.01.2024 01:22
185
A+
A-

MYK Toplantısı sonrası Yerel Seçimler için 209 adayını daha açıklayan CHP’nin aday listesinde Bingöl merkez ve 6 ilçesindeki adaylar da yer aldı! 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Bingöl’deki belediye başkan adayları belli oldu. CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ‘seçim gündemi’ ile toplanarak aralarında Bingöl merkez ve ilçelerinin de bulunduğu 209 Belediye Başkan Adayının listesini daha açıkladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanan MYK’nın ‘yerel seçimler’ ve ‘adaylar’ gündem başlıklarıyla yaptığı toplantı sonrasında 209 adayın yer aldığı tam liste açıklandı. 

CHP’NİN BİNGÖL’DEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI!

Aday listesine göre; 31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Dara Gökel olarak açıklandı. Karlıova ilçesi adayının yer almadığı listede Bingöl merkezin yanısıra Adaklı, Genç, Kiğı, Solhan, Yayladere, Yedisu ilçelerinin adayları açıklandı.

binguven-bal2

LİSTEDE KARLIOVA YOK!

CHP’nin Bingöl’ün ilçelerindeki adayları ise şöyle:

Adaklı’dan Yıldırım Gürlük,

Genç’ten Ferhat Taşdemir,

Kiğı’dan İbrahim Kudiş,

Solhan’dan Adil Çakar,

Yayladere’den Sabri Akyürek ve

Yedisu’dan Mehmet Şerif Memioğlu.

HABER: EROL YILMAZ

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.