DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Bingöllü iş insanı Aziz Elaldı, Amedspor’un kulüp başkanlığına seçildi

Bingöllü iş insanı Aziz Elaldı, Amedspor’un kulüp başkanlığına seçildi
03.07.2023 00:39 | Son Güncellenme: 03.07.2023 00:43
482
A+
A-

TFF 2’nci Lig’de mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler 7. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Tek adayla yapılan kongrede Diyarbakır’da yaşayan Bingöllü iş insanı Aziz Elaldı Amedspor’un yeni kulüp başkanı seçildi.

Şehmus Özer Tesisleri’nde tek listeyle kongreye giden Amedspor Kulübü Başkanlığı’na iş insanı Aziz Elaldı seçildi. İş insanları ve sivil toplum örgütlerinin katıldığı kongrede konuşan eski başkan Selahattin Yıldırım, “Bayrağı bıraksak ta hiç bir zaman kulüpten, takımdan kopmayacağım” dedi.

Kulüp binasında başlanan 7. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda başkanlık için iş insanı Aziz Elaldı tek aday olarak belirlenmişti. Saat 16:30’da başlayan kongreye katılım oldukça yoğundu. Kongreye Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, kentteki iş insanları, sivil toplum kuruluşları temsilcisinin aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Kongre için kulüp binasına gelen taraftar grupları da kongreyi izledi.

‘KULÜPTEN KOPMAYACAĞIZ’

binguven-bal2

Kongrede söz alan Amedspor eski kulüp başkanı Selahattin Yıldırım, Amedspora destek vermenin ateşten gömlek giymek gibi olduğunu söyledi. Kendilerinin bu gömleği şerefiyle giydiklerini, görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini söyleyen Yıldırım, “Biz bayrağı bırakıyoruz ama kulüpten kopmayacağız. Ben herkese, taraftara Diyarbakır halkına teşekkür ediyorum” dedi. Ardından Yıldırım’a plaket verildi.

Ardından yapılan Amedspor kongresinde tek aday olarak belirlenen iş insanı Aziz Elaldı seçildi. Aziz Elaldı başkanlığında Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“Ahmet Elhanay, Yusuf Kaya, Ali Rıza Yıldırım, Ahmet Ülmez, Cihan Yaman, Salih Pervane, Rojin Hillez, Bülent Oğuz, Mehmet Akgün, Ruken Turhan, Mervan Aslan, Selçuk Sacu, Veysi Koyun, Sozdar Ayata, Faysal Tosun, Remzi Dinar, Rojbin Tellioğlu ve Emrullah Güçlü.”

‘BU YIL Kİ HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLARAK 1. LİGE ÇIKMAK’

Amedspor Kulüp Başkanlığı görevini devralan Aziz Elaldı, yaptığı konuşmada önceki yönetime teşekkür etti. Bu sürece katkı sunan DTSO Başkanı başta olmak üzere STK’lara teşekkür eden Elaladı, şunları söyledi: “Amedspor taraftarının gücünü arkamıza alarak bu ligden çıkmak istiyoruz. Bizim bu yıl ki hedefimiz şampiyon olarak 1. Lige çıkmak. Amedspor milyonların takımıdır. Bir Avrupa veya dünyanın herhangi bir şehirde taraftarı var. Biz bu büyüklüğün altında eziliyor kendimize misyon biçemiyoruz. Benim sadece büyük Amedspor taraftarından bir isteğim var. Lütfen tribünlerimizi dolduralım. Sizden tek isteğim sezon sonuna kadar desteğinizi bekliyoruz.”

binguven-bal2
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.