DOLAR
34,1800
EURO
37,0458
ALTIN
2.959,70
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Yedisu’da ‘Geleneksel’ Festival Heyecanı

Yedisu’da ‘Geleneksel’ Festival Heyecanı
26.09.2024 22:37 | Son Güncellenme: 26.09.2024 22:38
21
A+
A-

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde Geleneksel Horoz Fasulyesi ve Bal Festivali’nin bu yıl ikincisi düzenlenecek.

Bingöl’ün coğrafi işaretli ürünleri Yedisu Horoz Kuru Fasulyesi ve Bingöl Balı için Yedisu ilçesinde Geleneksel Horoz Fasulyesi ve Bal Festivali’nin bu yıl ikincisi düzenlenecek. Yedisu Kaymakamlığı ve Yedisu Belediyesi’nin koordinesinde düzenlenecek olan 2. Geleneksel Horoz Kuru Fasulyesi ve Bal Festivali, 4 Ekim Cuma günü yapılacak. 
Yedisu Kaymakamlığı’ndan yapılan duyuruda, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Geleneksel Horoz Kuru Fasulyesi ve Bal Festivali’nin 4 Ekim Cuma günü saat 17.00’de Yedisu Belediyesi binası yanında yapılacağı bildirildi.

Şair ve halk ozanı Abdurrahman Delen’in sunum yapacağı festivalde Mahmut Tuncer konserinin yanısıra Bingöl ve Solhan folklor ekipleri tarafından halk oyunları gösterileri sahnelenecek. Kuru fasulye ikramı, halk oyunları gösterisi, şiir dinletisi ve konser etkinliklerinin yer alacağı festivale tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi. 

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.