DOLAR
32,3794
EURO
34,7254
ALTIN
2.396,67
BIST
10.103,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Kadıköy’den Yayladere’ye kardeş eli devam ediyor

Kadıköy’den Yayladere’ye kardeş eli devam ediyor
16.10.2022 22:36
274
A+
A-

Kadıköy Belediyesinden Yayladere İlçe belediyesine bir adet minibüs hediye edildi.

Kadıköy eski Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu döneminde İlçeye çok amaçlı bir kültür merkezi inşa edilmiş ve Yayladere belediyesine teslim etmişti.

Kültür Merkezi’nin birinci katında çok amaçlı salonun yanı sıra, bir kütüphane ve bilgisayar odası yer alıyor. Minibüs teslimini sosyal medyadan duyuran Yayladere belediye başkanı Sabri Akyürek, “Kardeş Belediyemiz olan Kadıköy Belediyesi tarafından Belediyemize verilen Minibüsü teslim aldık. Kadıköy Belediye Başkanımız Sayın Şerdil Dara Odabaşı’na, her zaman yanımızda olan hemşerimiz Ali Özülkü’ye ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum”.

binguven-bal2

ALTUNBAŞ KIRTASİYEDEN KIRTASİYE YARDIMI

Akyürek, öğrencileri unutmadı.

İstanbul’da ziyaretleri çerçevesinde Kiğı’lı hemşerimiz Altunbaş Kitap Kırtasiyenin sahibi Aydın Altunbaş’ı iş yerinde ziyarette bulundu. Akyürek, “İlçemizdeki öğrencilerimize yönelik gönderdikleri kırtasiye yardımı için kendilerine teşekkür ediyor, iş hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.