DOLAR
32,3775
EURO
35,0510
ALTIN
2.326,39
BIST
9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“TRAFİĞİ RAHATLATACAĞIZ”

“TRAFİĞİ RAHATLATACAĞIZ”
30.05.2021 17:46
490
A+
A-

Bingöl merkezdeki Kültür Caddesi ve PTT kavşağındaki trafik çilesini rahatlatacak proje için adım attıklarını belirten Başkan Arıkan, 20 metre genişliğinde bir yol yapmayı planladıklarını söyledi.

Bingöl merkezdeki Kültür Caddesi ve PTT kavşağındaki trafik çilesi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Özellikle mesai saatlerine doğru Kültür Caddesi’ndeki iki taraflı parklar nedeniyle uzun kuyrukların oluştuğu gözlemlenirken, söz konusu caddedeki esnaf da çileden dolayı rahatsız olduklarını belirtti.

Kültür Caddesi’ndeki esnaflar, “Bu caddede araçlar yolun iki tarafına da park ediliyor. Biz defalarca ilgili kurumlara şikayetimizi bildirmemize rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı. Trafik İl Komisyonu, Trafik Şube Müdürlüğü veya diğer kurumlar bunun için adımlar atmalı. Biz buralarda yıllarca esnaflık yapıyoruz ve bu durum işlerimizi de çok etkiliyor. Çünkü araçla gelen müşterilerimiz veya toptancıdan gelen ürünlerimiz oluyor ve araçlar duramıyor bu yoğunluktan dolayı, düzensizlikten dolayı. İlgili kurumlar biran önce adım atmalı, bu sorunumuzu çözmelidir” dediler.

binguven-bal2

BAŞKAN ARIKAN, “20 METRE GENİŞLİĞİNDE YOL YAPMAYI PLANLIYORUZ”

Esnaflardan gelen şikayetler üzerine görüşülen Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kültür Caddesi ve PTT kavşağındaki trafik çilesi için bir çalışma yaptıklarını belirterek, Askeri alanın 1’inci Nizamiye bölümünde Sağlık Müdürlüğü’ne kadar olan bölgede bir yol çalışması planladıklarını söyledi.

Konuyla alakalı Milli Savunma Bakanlığı’na konu hakkında bir talep yazısı gönderdiklerini söyleyen Arıkan, “ Allah izin verirse ilimiz trafiğini rahatlatacak bir çalışma yaptık. Askeri alanın da içinde olduğu çalışma için Milli Savunma Bakanlığı’na bir yazı yazdık, cevap bekliyoruz. Olumlu dönüş geldiği takdirde askeri alanın 1’inci Nizamiye kısmından Sağlık Müdürlüğü önünden gelecek şekilde PTT kavşağında 20 metre genişliğinde bir yol yapacağız. Bu çalışma ile trafik çilesi ciddi şekilde rahatlayacak. Kültür Caddesi de rahatlayacak ama orası için ayrıca Trafik İl Komisyonu ile bir görüşme yapacağız. Bu sorunu nasıl çözebiliriz onun üzerinde duracağız” dedi

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.