DOLAR
32,3297
EURO
35,0425
ALTIN
2.281,75
BIST
8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

SOLHAN’IN SALON SORUNUNU MECLİSE TAŞIDI

SOLHAN’IN SALON SORUNUNU MECLİSE TAŞIDI

SOLHAN’IN SALON SORUNUNU MECLİSE TAŞIDI
12.04.2021 00:28
588
A+
A-
Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Solhan Spor Voleybol takımının ve Solhan ilçesinin spor salonu ihtiyacını ve Bingöl’de yapılacak spor yatırımlarını soru önergesiyle meclis gündemine taşıdı.

Karaduman, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu tarafından cevaplandırılması talebiyle meclise verdiği önergede, Bingöl’e yapılacak spor yatırımları arasından Solhan Spor Salonunun neden yer almadığını surdu.

Karaduman, “Solhan Spor voleybol takımı, Efeler Ligi’nde Bingöl’ü temsil etmektedir. Bu klasmanda bölgeyi temsil eden bir takımdır ama buna rağmen profesyonel ligde mücadele edeceği bir kapalı spor salonu bulunmamaktadır. Solhan Spor voleybol takımı maçlarını Bingöl’de oynamak zorunda kalmaktadır. Yapmış olduğunuz Bingöl ziyaretinde açıkladığınız yatırım vaatleri içerisinde Solhan İlçesinin bu ihtiyacına dair bir projenin yer almamış olması tepkiyle karşılanmıştır. Efeler Ligi’nde temsilcisi bulunan Solhanlı vatandaşlarımızın ilçelerine bir kapalı spor salonu yapılmasına dair beklentisi vardır” dedi.

Karaduman, Bakan Kasapoğlu’na şu soruları yöneltti:

-Bingöl’de açıkladığınız yatırım planları içerisinde Solhan ilçesine kapalı spor salonu yapımı neden yer almamıştır?

binguven-bal2

-Spor yatırımları açısından Bingöl’ün ihtiyaçları nasıl belirlenmiştir? Bu kapsamda hangi yatırımlar yapılacaktır?

-İhtiyacı olan Solhan ilçesine değil, başka bir ilçeye kapalı spor salonu yapılacağı söyleniyor, böyle bir tasarrufta bulunmanızın gerekçesi nedir?

-Önümüzdeki süreçte Solhan İlçemizin bu ihtiyacını karşılamak amacıyla bir çalışma yapacak mısınız?

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.