DOLAR
32,5170
EURO
34,5523
ALTIN
2.492,23
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Sancak’ın çehresi ‘Seyir Tepe’ ile değişecek

Sancak’ın çehresi ‘Seyir Tepe’ ile değişecek

Sancak’ın çehresi ‘Seyir Tepe’ ile değişecek
20.03.2021 14:18
627
A+
A-

Sancak’ın çehresi ‘Seyir Tepe’ ile değişecek 

Yıl : 2017


Sancak Belediye Başkanı Nusret Koçin’in ‘çılgın projem’ dediği ve toplam 14 dönüm üzerinde kurulan Seyir Tepe Sosyal Tesisleri yakında açılıyor. Bu tesisle Sancak’ın çehresi değişecek. 


Yirmi iki köyün ortasında yer alan Sancak beldesinde eksik olan sosyal tesis beldenin sırtını dayadığı tepede yapılıyor. Yaklaşık 500 bin TL’ye mal olacak tesiste, voleybol, basketbol, çocuk oyun parkı, dinlenme kamelyaları ve cafe yer alacak. Tüm köylerden görülebilen Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nin 20 güne kadar hazır hale geleceğini belirten Belediye Başkanı Koçin, “Işıklandırmasıyla, yeşil alanı ve ağaçlanmasıyla tam bir dinlenme yerimiz olacaktır” dedi. 

binguven-bal2


ERZİNCAN-KİĞI-BİNGÖL YOLU SANCAK’I ODAK NOKTASI YAPACAK 


Belediyenin diğer çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Başkan Koçin’in açıklamaları şöyle: “Beldemizde lise olmadığı için yıllarca insanımız yüksek eğitim görmede geri kaldı, üç yıldır Ahmet Yesevi Orta Okulunda devam eden eğitim, yakın zamanda son derece modern bir lise yapımı için ihalesi yapıldı. Yine beldemizin kaderini değiştirecek sulama suyu barajının planlama ve proje ihalesi yapıldı. Bu baraj projesi gerçekleştiğinde toplulaştırma çalışmaları ve akabinde mikro havza çalışmaları başlayacak. Erzincan, Kiğı Bingöl yolu en çok da beldemizi canlandıracak bir yoldur. Yatırım programına alınması bizleri son derece mutlu etmiştir, emeği geçen tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz.” 


MAHALLELERİMİZİN ALT ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Başkan Nusret Koçin, “Beldemize bağlı mahallelerde alt yapısı bitmiş olan merkez Hoşkar mahallemizin ara sokakları artık çamurdan kurtuldu. Parke taşı ile döşendi. Gençlik ve spor Bakanlığımız tarafından yaptırılan Gençlik Merkezi ve Belediye binamızın inşaat yapımı tamamlandı. Üç kattan oluşan binamız içerisinde kütüphane, öğrencilerimiz için etüt merkezi, orta katında belediye idaremiz ve üst katta toplantı salonuyla çok amaçlı bir yapı yapıldı. Kısa süre sonra bu yapıyı Sancaklılara kazandıran başta Genel başkan yardımcısı milletvekilimiz sayın Cevdet Yılmaz, Milletvekilimiz Enver Fehmioğlu ve devlet büyüklerimizle açılışını yapacağız. Yine Bingöl İl Özel idaremiz tarafından İl Genel Meclis üyemiz Hasan Basatemur’un gayretleriyle bakım evi yapılıyor. Beldemize ne kadar hizmet etsek azdır, halkımız, inançlı, ileri görüşlü, demokrat ve hoşgörülüdür, çok şükür olumsuz bir olay yaşanmıyor” değerlendirmesinde bulundu. 

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.