DOLAR
32,5994
EURO
34,7386
ALTIN
2.496,60
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ÖĞRENCİLER, YENİ DÖNEME TABLETLE BAŞLADI

ÖĞRENCİLER, YENİ DÖNEME TABLETLE BAŞLADI
18.03.2021 20:47 | Son Güncellenme: 18.03.2021 20:52
520
A+
A-

ÖĞRENCİLER, YENİ DÖNEME TABLETLE BAŞLADI

Bingöl Doğa, Kültür, Tarih ve Tanıtım Derneğinin başlattığı “İnternetsiz ev, tabletsiz öğrenci kalmasın” kampanyasına İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Karlıova Poyrazlar aile Derneği de destek vererek, okulların açıldığı ikinci dönemde, Karlıova ilçesindeki öğrencilere 205 tablet getirerek dağıttılar.

ÖĞRENCİLER, YENİ DÖNEME TABLETLE BAŞLADI

ÖĞRENCİLER, HAYIRSVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Pandemi nedeniyle Bingöl’de eğitime  tablet ve internet yokluğu nedeniyle zorluk çeken öğrenciler için başlatılan “İnternetsiz ev, tabletsiz öğrenci kalmasın” kampanyasında toplanan tabletler öğrencilere ulaştırılmaya devam ediyor.

binguven-bal2

İstanbul Gaziosmanpaşa’da faaliyetlerini sürdüren Karlıova ilçesi Poyraz ailesinin oluşturduğu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kampanyaya tam destek verdi. Doğup büyüdükleri Karlıova ilçesine bağlı Dörtyol Ortaokulu’nda 205 öğrenciye tablet dağıtıldı.

Tablet dağıtımında duyduğu memnuniyeti dile getiren öğrencilerden Erkan Öz, “Pandemiden dolayı okula gidemediğimiz için uzaktan eğitimden de faydalanamıyorduk. Sağ olsun hayırseverler tarafından bizlere tablet verildi. Hepsine teşekkür ederim” dedi.

Kampanya hakkında açıklama yapan Poyrazlar Dernek başkanı iş insanı Ömer Poyraz, “Poyrazlar aile derneği olarak gazeteci arkadaşımız Galip Akengin’in başlattığı tablet kampanyasına İstanbul, Batman ve ülkemizin farklı yerlerindeki iş adamlarının yapmış oldukları hayırları çocuklarımıza ulaştırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız bu faaliyetin de bölgemizdeki tüm dernek ve iş adamların örnek olmasını diliyorum” dedi.

Dernek yönetim kurulu başkan yardımcısı iş insanı Hilmi Poyraz da “Dernek olarak Bingöl ve Karlıova’mızın öğrencilerine bir nebzede olsa bir tablet dağıtımı için buradayız. Burada ilk günden bu yana bizi teşvik eden Bingöl Doğa, Kültür, Tarih ve Tanıtım Derneği Başkanı gazeteci Galip Akengin ve Milli Eğitim müdürümüzle birlikte bir çalışma yaptık ve işin sonunda tablet takdimini gerçekleştirdik. İnşallah hayırlı olur ve yerine ulaşmıştır diye düşünüyoruz” dedi.

AMACIMIZ BELLİDİR, HEDEF BİN ÖĞRENCİYİ SEVİNDİRMEKTİR

Kampanyaya öncülük eden Bingöl Doğa, Kültür, Tarih ve Tanıtım Derneği Başkanı gazeteci Galip Akengin, “Organize ettiğimiz İnternetsiz ev, tabletsiz öğrenci kalmasın kampanyası çerçevesinde buradayız. Çalışmalarımıza internet üzerinde yaptığımız canlı yayınlarla başladık. Sağ olsunlar ülkemizin farklı illerinden ve yurt dışından çok güzel destekler geldi. İstanbul’dan Karlıova Viranşehir köyü bölgesindeki Poyrazlar ailesinin derneği tarafından 205 adet tablet getirildi ve biz de bu kampanyanın  teslimat sürecinde öğrencilerimizin ve hayırseverlerimizin bu mutlu, hayırlı günlerine yanında olmak istedik. Başta dernek başkanımız iş insanı Ömer Poyraz ve Hilmi Poyraz olmak üzere, destek veren tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Bizim amacımız bellidir, hedefimiz bin öğrenciyi sevindirmektir”.  Akengin, “Merhamet gösterelim ki, merhamet görelim”. Adaklı, Kiğı, Yayladere ve Bingöl merkezde 400 civarında tablet dağıtımı gerçekleştirdik. Hedefimiz bin adet tablet dağıtmaktır, çalışmalarımıza bu destekleri veren hayırseverler olduğu sürece devam edeceğiz” diye konuştu.

TABLET KAMPANYAMIZIN ULUSAL MEDYA’DA GENİŞ YER ALDI

rodi
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.