DOLAR
32,5159
EURO
34,7433
ALTIN
2.497,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

AMATÖR KULÜPLER SORUNLARLA BOĞUŞUYOR

AMATÖR KULÜPLER SORUNLARLA BOĞUŞUYOR
29.08.2021 19:56
485
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig ve amatör futbol kulüplerinin büyük sıkıntılarla boğuştuğunu belirten Aydemir, konuyu meclise taşıdı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bingöl Milletvekili Erdal Aydemir, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanıtlaması için soru önergesi verdi.

Aydemir, önergede şu ifadelere yer verdi:

binguven-bal2

“Pandemi sebebi ile iki sezondur büyük sıkıntılarla mücadele eden Bölgesel Amatör Lig Futbol Kulüpleri ile Amatör Futbol Kulüpleri, takvimde bir değişiklik yaşanmadığı takdirde Ekim ayında müsabakalara başlayacaklar. Liglerin oynanmadığı dönemlerde hem sporcuların hemde kulüplerin çok ciddi sıkıntılarla boğuştuklarını tüm kamuoyu yakından takip etme fırsatı bulmuştu. Kulüplerimiz, önümüzdeki sezonu daha sağlıklı idame edebilmek adına Bakanlığınız tarafından yapılabilecek maddi destekleri ivedi bir şekilde beklemektedirler.

1.) Amatör Futbol Kulüplerine Bakanlığınız bütçesinden maddi destek sağlayacak mısınız?

2.) Yeni sezon takvimi ile ilgili, TFF ve ASKF ile görüşmeleriniz oldu mu, Bakanlığınızın bu konudaki öneri ve görüşleri nelerdir?

3.) Pandemi sebebi ile alınabilecek olası kararlarda kulüp ve sporcuların yaşayabilecekleri maddi kayıpları karşılayacak mısınız?”

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.