DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kisiad’da Nöbet Değişimi

Kisiad’da Nöbet Değişimi
27.06.2021 21:18 | Son Güncellenme: 27.06.2021 21:41
575
A+
A-

Merkezi İstanbul’da olan Kiğı Sanayici ve İş Adamları Derneği KİSİAD 3. olağan genel kurulunda nöbet değişimi yaşandı, başkanlığa Mehmet Ali Dağıstanlı seçildi.

Dernek merkezinde gerçekleşen kongrede gündem maddeleri tek tek ibra edildi ve tek liste ile seçime gidildi.

Dernek yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Ali Dağıstan, yardımcılığına Dursun pekpak, İsmail Doğruca, İbrahim Zirekoğlu, Turan Durmuşoğlu, Asım Özaltın, Bülent Dilbağı, Ümit Akdoğan, Hüseyin Sal, Denetim kuruluna; Suat Yazıcı, Nevzat Özdemir ve Ramazan Koç seçildi.

binguven-bal2

Başkanlık görevini devir eden Turan Durmuşoğlu, “KİSİAD başkanlığını İbrahim abimden 3 yıl önce devraldığım görevi çok sevdiğim değerli büyüğüm Mehmet Ali abime devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Mehmet Ali abime başarılı, hayırlı çalışmalar diliyorum.

Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Görevimiz boyunca eksikliklerimiz, hatalarımız olmuştur, hakkınızı helal edin, bizim için başkanlık makamı önemli değildir, bana ne zaman nerede görev düşerse, her zaman derneğimizin ve başkanımızın emrindeyim, herkese sağlıklı huzurlu günler diliyorum” dedi.

Kisiad’da Nöbet Değişimi

MEHMET ALİ DAĞISTAN: DAYANIŞMA VE İSTİŞARE İLE ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ

Genel kurul sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan KİSİAD’ın yeni başkanı Mehmet Ali Dağıstan, “Bu kuruluşumuzun amacı, birlik ve beraberliği sağlamaktır, şahsım olarak Şahsım olarak hemşerilerimizle iç içe olmak, birbirimizin dertlerinde sıkıntılarında ve kederlerin de yan yana olmaktır. Benden genç olanlara ağabeylik yapmak, bu dirliği, dayanışmayı yükseltmektir. Bundan sonra da birliğimizi daha diri tutmak için elimizden geleni yapacağız. KİSİAD olarak her zaman hemşerilerimizin fikirlerine, önerilene açığız. Biz insanlarımızı seviyoruz, memleketimiz için imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bununla birlikte gerek memleketimizde gerek büyük şehirlerde gerekse Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan tüm hemşerilerimizden derneğimizi sahiplenmelerini ve destek olmalarını bekliyoruz. Değerli hemşerilerimizden yeni dönemde ülkemize ve özelde, memleketimiz için dayanışma ve istişare ile çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz. Bu çıtayı yükseltirken de her türlü katkı ve yardım için her kapıyı çalacağımızı ve istekte bulunacağımızı bilmenizi isterim ” diye konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.