DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kiğı Spor’un lisans çalışmaları tamamlandı!

Kiğı Spor’un lisans çalışmaları tamamlandı!
05.09.2021 19:58
775
A+
A-

Kiğı ilçesinde kısa süre önce kurulan ve ilçe gençleri arasında heyecan uyandıran Kiğı Spor Kulübünün lisans çalışmaları tamamlandı.

İlçe çocukları ile gençleri arasında büyük heyecan ve hayaller kurduran Kiğı Spor futbol kulübünün lisans çalışmaları sona erdi.

“BÜYÜK HAYAL KURAMAYAN BÜYÜK İŞLER BAŞARAMAZ”

binguven-bal2

Kiğı gençliğinin ağabeyi konumunda bulunan Kulüp Başkanı Gökhan Akdoğan, kendi çocukluk döneminde hayal ettiği spor kulübü ve futbol maçlarının heyecanını ilçe gençlerine yaşatmak istediklerini söyledi. Akdoğan, “Büyük sporcu olacak bu çocukların büyük hayaller kurup büyük düşünmelerini istediğimiz için yola çıktık” dedi.

Akdoğan, “Kulübün kurulma aşamasında ki asıl amacımız, başarılı bir sporcudan daha öncelikli olarak karakterli, ahlaklı, rakiplerine saygı duyan ve daha önemlisi kaybolmaya yüz tutan Kiğı kültürünü yeni nesillere aktaracak sporcular yetiştirmektir. Onlara büyük hayallerin yanı sıra çalışma, azim ve hedefler aşılamaktır. Bugün milli takımda aslen Kiğılı Mert Müldür’ün olması, bizleri gururlandırıyorsa; gelecekte Kiğı’dan çıkan bir milli futbolcu neden olmasın?” diye konuştu.

LİSANS BAŞVURU LİSTESİ

Akdoğan, “U 14 futbol takımı için 34 sporcuya filiz lisans başvurusunda bulunduk.

17-25 yaş arası birinci amatör kümede oynayacak 37 futbolcumuzun da lisans başvurusu tamamlandı.

17 eski sporcunun da lisansları yenilendi.

Toplamda 88 sporcumuzun lisans başvurusu yapıldı” bilgisini verdi.

“KİĞI SPOR FORMAMIZA SPONSOR ARIYORUZ”

Akdoğan, sponsor arayışında olduklarını belirterek, “2021-2022 futbol sezonunda bölgemizi temsil edecek olan Kiğı Spor Kulübümüze bir yıl boyunca forma sponsoru olmak isteyen, sahaya çıkacak olan takımlarımızda kendi reklamını görmek isteyen iş insanlarımızdan bizimle iletişime geçmelerini bekliyoruz” dedi.  Akdoğan, Kiğı, Adaklı, Yayladere ve Yedisu ilçeler ve köylerinin kısacası Peri Vadisi bölgesinin yegâne spor kulübü olan Kiğı Spor’a sponsorluk yaparak desteklemelerini beklediğini belirtti. Akdoğan, “Külümüzün temelinde emeği olan, değerli iş adamlarına, ilçe kurum ve kuruluşlarımıza ve bu güne kadar desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederiz.  Ancak, şimdi sahaya çıkma zamanıdır ve masraflarımızın daha yoğun olduğu döneme giriyoruz, o yüzden ilçemizin geleceği sporcularımız için iş insanlarımızdan desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.