DOLAR
32,5163
EURO
34,7309
ALTIN
2.490,17
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

KAYMAKAMLIK VE EMNİYET BİNALARI BOŞALTILDI

KAYMAKAMLIK VE EMNİYET BİNALARI BOŞALTILDI
14.02.2023 22:16
262
A+
A-

Milletvekili Feyzi Berdibek ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ilçede incelemelerde bulunup ilgililerden bilgi aldılar.

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma ve on binlerce ölüm ve yaralanmaya sebep olan asrın felaketi diye nitelendirilen deprem, bölgedeki illerde de yer yer hasara yol açtı. Bunlardan biri de Bingöl’ün Adaklı İlçesi oldu.

KAYMAKAMLIK VE EMNİYET BOŞALTILDI

Depremin hemen ardından hasar ihbarları üzerine Adaklı İlçesi’nde inceleme yapan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerinde hasar tespit çalışmalarını raporlaştırdı.

TOKİ konutlarının hasarsız olduğu, eski afet konutları, öğrenci yurdu, lise binası, belediye binası ve iki binanın az hasar gördüğü Adaklı’da, oluşan hasara karşında Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü binaları tedbir amaçlı boşaltıldı.

BERDİBEK VE ARIKAN İLÇEYE GİTTİ

Deprem nedeniyle Bingöl’e gelen AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, beraberinde Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar ile Adaklı İlçesi’ne gitti.

binguven-bal2

Burada vatandaşlarla görüşüp geçmiş olsun dileklerini ileten Berdibek ve beraberindekiler, hasar gören binalarda da incelemelerde bulunup ilgililerden bilgi aldılar. Hasarlı yapılarla ilgili gerekli girişimlerin süratle yapılacağı belirtili.

Berdibek ve beraberindeki heyet, Sancak Beldesi’nde de vatandaşları ziyaret ederek talep ve beklentileri dinledi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.