DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek
12.09.2022 00:49
240
A+
A-

HDP Belediye Meclis Grubunun, Bingöl’de ihtiyaç sahibi öğrencilere okul idareleri ve belediye işbirliğiyle yapılacak çalışmayla destek verilmesini içeren önerge oybirliğiyle kabul edildi.

Bingöl Belediyesi Eylül 2022 Meclis Olağan Toplantısında HDP Belediye Meclis Grubu, Bingöl’de ihtiyaç sahibi öğrencilere destek sunulması yönünde önerge sundu. Okul idareleri ile Bingöl Belediyesinin ihtiyaç sahibi öğrencilere destek sunulması yönünde ortak çalışmasını içeren önerge oybirliğiyle kabul edildi.

Kabul edilen önergeye ilişkin HDP grubu adına, HDP Belediye Eş Sözcüleri Ferhat Yıldırım ve Canan Baraç, önergeye destek veren Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti. HDP Eş Sözcüleri Yıldırım ve Baraç, konuya ilişkin yaptıkları açıklamada, “HDP olarak eğitim sistemindeki bu çelişkileri kısmen gidermek adına bulunduğumuz yerel meclislerde ihtiyaç sahiplerine eğitim desteği yönünde çalışmalar yürütmekteyiz.

binguven-bal2

Bu anlayış ile Bingöl Belediye Meclisinin 2022 Eylül ayı olağan meclis oturumlarında, HDP olarak 12 Eylül de başlayacak olan 2022-2023 eğitim öğretim yılında, Bingöl Belediyesinin ve okul idareleri ile ortaklaşa bir çalışma yapılarak ihtiyaç sahiplerine eğitim desteğinde bulunulması yönünde bir önerge verilmiş olup oy birliği ile kabul edilmiştir. Bu çerçevede yürütmüş olduğumuz çalışmalara destek veren Belediye Meclisi üyelerine teşekkür eder 12 Eylül 2022 de başlayacak olan eğitim yılının tüm eğitim camiasına ve öğrencilerimize başarı dileklerimiz ile hayırlı olsun.” ifadelerine yer verildi

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.