DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Fesih Zeki Mert, Kanada Başbakanı Trudeau İle Görüştü

Fesih Zeki Mert, Kanada Başbakanı Trudeau İle Görüştü
29.11.2022 14:20 | Son Güncellenme: 29.11.2022 14:28
366
A+
A-

Kanada’da ilk 50 firmanın içinde yer alan Van Horne Construction’un sahibi ve yönetim kurulu Başkanı Bingöllü iş insanı Fesih Zeki Mert, öncelikle Bingöl’den başlayıp İstanbul’un çeşitli semtlerinde inşaat yatırımları ve projelerini yakından tanıdığımız Fesih Zeki Mert, Kanada Başbakanı Trudeau ile bir araya gelerek yatırımları ile ilgili yaptığı görüşmede, Türkiye’ye davet etti.

TÜRKİYE’YE DAVET ETTİ

Kanada’nın en başarılı 50 şirketi arasında yer alan Van Horne Construction’un sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Bingöllü iş adamı Fesih Zeki Mert, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi. Kanada Başbakanı Turedau, Toronto ziyareti çerçevesinde Kanada’nın yarım asırlık köklü şirketlerinden olan Van Horne Construction’un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Fesih Zeki Mert’le bir araya geldi ve Türkiye-Kanada ilişkileri üzerine bilgi alışverişinde bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Mert, Türkiye’deki yatırımları başta olmak üzere Türkiye-Kanada arasındaki ticari, ekonomik, sosyal ve kültürel ilişkilerin önemine vurgu yaptı. Türkiye’deki üniversitelerde sık sık seminer ve konferanslar çerçevesinde öğrencilerle bir araya geldiğini Trudeau’ya aktaran Mert, Trudeau’yu gençlerle buluşması için Türkiye’ye davet etti.

binguven-bal2

TRUDEAU: HÜKÜMET OLARAK YANINIZDAYIZ
Van Horne Şirketinin Kanada ve Türkiye’de başarılı işler yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Fesih Zeki Mert ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Kanada şirketlerinin globalleşme çalışmalarını desteklediklerini aktaran Trudeau, Van Horne gibi şirketlerin sayısının artması temennisinde bulundu.

Trudeau, Kanada’nın uluslararası alanda faaliyet gösteren işletmelerinin Kanada ile diğer ülkeler arasındaki ticari, ekonomi ve sosyokültürel alanda ikili ilişkilerin geliştirilmesinde öncü rol oynadıklarını belirtti. Bu nedenle uluslararası alanda faaliyet gösteren işletmelerin Kanada için ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Trudeau, bu tür işletmelerin yönetimlerine ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederek, bu çalışmaların artması ve geliştirilmesi için hükümet olarak yanlarında olduklarını söyledi.

Öte yandan, iş adamı Fesih Zeki Mert, Türkiye’de sık sık seminer ve konferanslar çerçevesinde üniversiteli gençlerle bir araya geldiğini hatırlatarak, Trudeau’yu Türkiye’ye davet etti. Davetten son derece memnun kalan Trudeau, genç girişimcilere selam gönderdi.

Mert’in daha önce Bingöl’de yaptığı sitenin açılış videosu

https://twitter.com/fzekimert/status/1575516658365759488/video/1

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.