DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Juventus, Cristiano Ronaldo’yu takımda tutacak

Juventus, Cristiano Ronaldo’yu takımda tutacak

Juventus, Cristiano Ronaldo’yu takımda tutacak
23.03.2021 00:07
591
A+
A-

Juventus, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cristiano Ronaldo için kararını verdi. Sportif Direktör Fabio Paratici, Cristiano Ronaldo’ya sıkı sıkı sarıldıklarını ve Portekizli süper yıldızı takımda tutmaya karar verdiklerini söyleyerek transfer iddialarına noktayı koydu.

Sezon sonu yaklaşırken Cristiano Ronaldo‘nun Juventus‘taki geleceğiyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Avrupa basınında çıkan haberlere göre Real Madrid, Paris Saint-Germain ve Manchester United gibi kulüplerle adı anılan Portekizli yıldızın Juventus’tan ayrılığı gündemdeydi. İtalyan ekibinden ise konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

“ONA SIKI SIKI SARILIYORUZ”

Sky Sport Italia’ya konuşan Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, Cristiano Ronaldo’yu takımda tutma kararı aldıklarını duyurdu. Paratici açıklamasında, “Ronaldo’ya sahibiz. O dünyanın en iyisi ve biz de ona sıkı sıkı sarılıyoruz. Cristiano Ronaldo’yu takımda tutmaya karar verdik” ifadelerini kullandı.

binguven-bal2

Juventus ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan 36 yaşındaki Cristiano Ronaldo bu sezon 34 maçta 30 gole imza attı ve 5 de asist yaptı.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.