DOLAR
32,3712
EURO
35,0140
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bingöllü Yetimlere Kırtasiye Yardımı

Bingöllü Yetimlere Kırtasiye Yardımı
12.09.2021 21:11 | Son Güncellenme: 13.09.2021 07:52
505
A+
A-

Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilcililiği, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için yetim ve öksüz öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarına yönelik çeşitli kalemlerde kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

İhtiyaç sahibi yetim ve öksüz ailelere yönelik yurtiçi ve yurtdışında yardım faaliyetleri yürüten Yetim, Öksüz, Kimsesiz Çocuklarla Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı), 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla ‘Bir Yetimi de Sen Okut’ kampanyası kapsamında yetim ve öksüz öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

KIRTASİYE VE GİYİM YARDIMINDA BULUNDUK

binguven-bal2

İlk etapta 22 yetim ve öksüz çocuğa kırtasiye ve giyim yardımında bulunduklarını kaydeden Yetimler Vakfı gönüllüsü Elif Dursun, yetimin bir gülüşünün dünyaya değer olduğunu belirterek, “Bizler Yetimler Vakfı olarak Türkiye genelinde binlerce çocuğumuza kırtasiye yardımında bulunduk. Bugünde Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilciliği olarak 22 tane yetim çocuğumuza hem kırtasiye malzemesi hem de giyim eşyası yardımında bulunduk.  Bu yetim çocuklarımızın ümmete faydalı birer fert olması için eğitimin çok önemli olduğunu biliyoruz. Bugün olduğu gibi, her zamanda bu çocuklarımızın eğitimi ve geleceği için elimizden gelen bütün yardım ve gayreti göstereceğiz.  Bu konuda halkımızın çok duyarlı ve yardımsever olduğunu da biliyoruz. Bugüne kadar yaptıkları gibi bundan sonra da bizlere yardımlarıyla destek olarak bu çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunsunlar. Çünkü bizler biliyoruz ki eğer yetim gülerse dünya güler. Yine Resulullah (sav) buyurduğu gibi ‘Eğer yetim ağlarsa yer ve gök ağlar.’ Bu bilinç ve şuur içerisinde hareket etmeyi Rabbim cümlemize nasip eylesin.  Yardımda emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” diye konuştu.

YETİMLERİ KORUYALIM

Yetimlerin korunup kollanması gerektiğini belirten Yetimler Vakfı gönüllülerinden Ayşe Altunbay ise, kampanyaya destek talebinde bulundu.

KIRTASİYE BEDELİ 150 TL

Konu ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Salih Çelik, vakıf olarak gerçekleştirilen tüm bağış ve yardım işlemlerinin şeffaf ortamda gerçekleştiğini dile getirerek, “Yetimler Vakfı olarak bizler, yetim ve kimsesiz çocuklarımızın himayesi ve ihtiyaçlarının karşılanması için gayretlerimizi sürdürmekteyiz. Hayatın önemli bir aşaması olan eğitim hayatlarında da yalnız bırakmadığımız yetimlerimize kırtasiye desteği amacıyla ‘Bir Yetimi de Sen Okut’ kampanyasını başlattık. Kırtasiye bedeli 150 TL’dir. Kampanyamız devam ediyor, destek sunmak isteyeler bizlere ulaşabilirler” şeklinde konuştu.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.