DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yedisu’da 6 Milyonluk Yatırım Hızla İlerliyor

Yedisu’da 6 Milyonluk Yatırım Hızla İlerliyor

Yedisu’da 6 Milyonluk  Yatırım Hızla İlerliyor
21.03.2021 02:44
710
A+
A-

Yedisu’da 6 Milyonluk  Yatırım Hızla İlerliyor

Sağlık Bakanlığı’nın, Yedisu ilçe merkezine 6 milyon TL yatırımla inşa etmeye başladığı Yedisu İlçesi ASM, TSM ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile lojman yapım işi çalışmaları devam ediyor.

Kasım ayı içerisinde İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu’nun da katılımlarıyla, Merkez Mahallesi’ne yapımına başlanan Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), 2 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi (ASM), 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASH) ile Lojman temel atma töreni dualarla ve kurban kesimi ile gerçekleştirildi.

“Her yapılan hizmet vatandaşımızın daha rahat etmesi içindir.”

binguven-bal2

Açılışta yaptığı konuşmasında sağlığın önemine değinen Kaymakam Karaloğlu “Yedisu İlçesi gerek coğrafi konumu, gerek çevre il ve ilçelere olan uzaklığı gerekse mevsim şartlarının ağır geçmesi ile sağlık hizmetlerine erişim konusunda büyük sıkıntılar çekmektedir. İlçemizin en önemli sorunlarından biri hiç şüphesiz mevcut Sağlık Ocağı binamızın hizmet açısından yetersizliğidir. Bu proje ile sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve profesyonel bir binada hizmet vermesi amacıyla, ilçemizde sağlık hizmetlerine erişim konusunda büyük bir rahatlık sağlanacaktır.” ifadelerini kullandı. Karaloğlu, sağlık kompleksinin bir an evvel hizmete sunulmasının takipçisi olacağı mesajını verdi.

Temel atma töreni dualarla ve kurban kesimi ile gerçekleşirken törene İlçe Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu’nun yanı sıra, Belediye Başkan V. Abdulgafur Şabak, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Ersin Özer, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Dere, Kurum amirleri, muhtarlar ve yüklenici firma sahibi Muzaffer Bingöl ile vatandaşlar katıldı.

Sağlık Merkezi 4.180 metrekarelik alan üzerine kuruldu

Yüklenici firma ENES İNŞ. TİC.LTD. ŞTİ ve sahibi Muzaffer Bingöl bu projede yüklenici firma olarak yer aldıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, “İlçede 60 yıllık sağlık ocağının yetersiz kalması sebebi ile  yeni yapılacak olan projede; hastane odaları, acil müdahale hizmet ünitesi, hasta yatak üniteleri, morg hizmetler, teknik alanlar ve lojman binasıyla birlikte toplamda  4.180 metrekarelik alan üzerine kurulan bu projeyi en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz ”dedi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.