DOLAR
32,5988
EURO
34,7865
ALTIN
2.496,29
BIST
9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Vali Mantı ve Başkan Barakazi’den gazeteciler cemiyeti ziyareti

Vali Mantı ve Başkan Barakazi’den gazeteciler cemiyeti ziyareti

Vali Mantı ve Başkan Barakazi’den gazeteciler cemiyeti ziyareti
20.03.2021 22:23
517
A+
A-

Vali Mantı ve Başkan Barakazi’den gazeteciler cemiyeti ziyareti

Bingöl Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Bingöl Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Yunus Budak, yönetim ve üyeler tarafından karşılanan Vali Mantı ile Başkan Barakazi, kentin geleceğine yönelik gazetecilerle istişarede bulundu.

Bingöl basınının uyumlu ve kaliteli haberlere imza attığını belirten Vali Mantı, “Öncelikle bu çalışmalarınızda dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Görüyorum ki hepimizin amacı Bingöl’ün bir adım ileri gitmesi ve daha güzelliklerin yaşanmasıdır. Bu konuda basınımız Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Bingöl’de de çok önemli bir vazifeyi icra ediyor” dedi.

Gazetecilerin kamu kurumları ve toplum arasında köprü görevi gördüğünü belirten Ali Mantı, “Bazen insanların çok uzun sürede ulaşamadığı bilgileri çok kısa sürede topluma yayıyorsunuz. Toplumu bilgilendirme, toplumun önünü açma, topluma yön verme kurum ve kuruluşlarla toplumun arasında köprü vazifesi görme açısından güzel bir görev icra ediyorsunuz” diye konuştu.

binguven-bal2

Gazeteciliğin, ulusal ve evrensel düzeyde zorlukları olan bir meslek olduğunu ifade eden Başkan Barakazi ise, “Bunların yanı sıra yerelde gazeteci olmak daha zor çünkü toplumsal ilişkiler söz konusu oluyor. Özgür düşüncelerini ifade etme noktasında Bingöl basınının hakikatten cesur ve kararlı olduğunu görüyorum. Kamu kurumlarının hizmetlerini duyurma noktasında önemli görevler de üstleniyorlar. Bu anlamda tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum. İlimizin gelişmesi ve kalkınması hususunda hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cemiyet Başkanı Budak ise, “Bingöl basını şehrin çıkarlarını önceleyen ve bu anlamda bu eğilime sahip hassasiyeti taşıyan insanlardan oluşur. İlin geleceği adına, iyi olabilecek ne varsa ona yoğunlaşan ve bunun için çabalayan eğilime sahibiz. 53 üye arkadaşımızla STK vazifesi görerek ilimize hizmet ediyoruz. Bu anlamlı günde bizleri ziyaret ettiğiniz için tüm gazeteci arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde dile getirdi.

Vali Yardımcıları Cevat Gün ve Tunahan Çil’in de katıldığı ziyaret, kentin geleceğine dair projeler görüşüldü.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.