DOLAR
32,3182
EURO
35,1213
ALTIN
2.298,63
BIST
9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Solhan Spor Amel Dautefendic ile anlaştı

Solhan Spor Amel Dautefendic ile anlaştı
05.09.2021 19:32 | Son Güncellenme: 05.09.2021 19:33
613
A+
A-

Transfer çalışmalarını haziran ayında tamamlayan Bingöl ekibi, takviye olarak Bosna Hersek asıllı orta oyuncu Amel Dautefendic’i renklerine bağladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Bingöl Solhan Spor Kulübü, takıma yeni bir oyuncu ekledi.

Yeni sezon için önemli transferler yaptıklarını belirten Bingöl Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, son olarak yine çok önemli bir oyuncu olan Amel Dautefendic’i kadroya kattıklarını söyledi.

binguven-bal2

Ligin başlamasına kısa süre kala yeni bir transferi açıklayan Sözen, “Son olarak Bosna Hersek asıllı orta oyuncu Amel Dautefendic ile anlaştık. Sezon başında belirlediğimiz hedefte ligi tamamlamamız için transfer sezonunun açıldığı ilk günden bu yana takımımızı taşıyacak sporcular seçerek transferlerimizi gerçekleştirdik. Yine bu tarzda olduğuna inandığımız bir sporcu ile anlaştık. Kendisi henüz genç bir oyuncu aynı zamanda Türkiye vatandaşı olduğu için ülkemizde yerli statüsünde oynuyor. Bosna Hersek, Katar ve Türkiye’de çeşitli takımlarda oynarken, geçtiğimiz sezon Spor Toto’da edindiği Efeler Ligi deneyimiyle bizim takımımıza da katkı sağlayacaktır. Genç oyuncumuza hoş geldin diyor, Kulübümüz ve Sporcumuz için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.