DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Soğukçeşme Kavurması İstanbul’da açıldı

Soğukçeşme Kavurması İstanbul’da açıldı
12.07.2021 02:16
583
A+
A-
Meşhur Bingöl kavurması olarak markalaşan soğukçeşme kavurması, artık İstanbulluların damak tadına hitap edecek.   Soğuk Çeşme Kavurma markasının sahibi Doğan Koç, yeni yatırımını İstanbul Maltepe sahilinde lüks mekânda tepsi tava ve kavurma lezzetinin tutkunlarına hizmet verecek.

ETİN LEZZETİ BİNGÖL’DEN

İstanbul’daki işletmedeki etlerin Bingöl’den götürüldüğünü vurgulayan Doğan Koç; “Bingöl’de yetişmiş hayvanın eti daha lezzetlidir. Zaten asıl maharet de yetiştirdiğimiz hayvanlarda” dedi. “İstanbul’da yatırım yapma düşünceniz nasıl doğdu?” sorusuna “Bingöl’de üç ayrı şubemiz vardı. İnsanlarımızın onayını almış bir lezzetin artık batı illerine taşınması gerektiği düşüncesi, her fırsatta yakın çevremiz tarafından da iletiliyordu.

Yatırım kararımızın hemen ardından pandemi çıktı ve uzun bir süre beklemede kaldık. Normalleşme süreciyle birlikte açılışımızı gerçekleştirdik. Gerek İstanbullular, gerekse İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan birçok hemşehrimiz iştirak ederek lezzetlerden tatma fırsatı buldu. Büyük bir ilgi var. Gelip tadanlar daha sonra kalabalık misafir guruplarıyla geliyor. Temennimiz burada kalıcı olabilmek, hatta yeni şubelerle İstanbul’da yepyeni bir ağ oluşturmak” dedi.

Toplu yemek organizasyonlarına ev sahipliği de yapabileceklerini dile getiren Koç, açılışa katılan, ilgi ve alakasını eksik etmeyen Bingöllülere ve müşterilerine teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi. İşletme de ayrıca Kelle-Paça da bulunuyor.


Adres: Yalı Sokak Maltepe Sahil / İSTANBUL
İletişim: 0.216 399 90 00 – 0.532 317 98 25 – 0.532 694 90 57
rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.