DOLAR
32,5050
EURO
34,6385
ALTIN
2.479,83
BIST
9.617,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Saadet Partisi’nden darp açıklaması

Saadet Partisi’nden darp açıklaması

Saadet Partisi’nden darp açıklaması
11.05.2021 03:41
518
A+
A-
Saadet Partisi İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki; geçtiğimiz günlerde Karlıova’da şiddete maruz kalan R.Ö’yü ziyaret ederek konu hakkında basın açıklaması yaptı.
“Kadına şiddete toplum olarak karşı durduğumuz ve hassas bir süreçten geçtiğimiz şu zamanda böyle bir hadisenin meydana gelmesi üzücü bir durumdur” diyen Tiryaki, şunları söyledi: “Olayın olduğu gece şiddete maruz kalan R.Ö’nün eşi Y.Ö. gece saat 3:30’da bana bir mesaj gönderdi. Eşinin yüzü gözü kanlar içerisinde kaldığı fotoğrafı benimle paylaşan Y.Ö ‘Başkanım ne olacak bizim halimiz, bakın eşimi ne hale getirdiler’ diye mesaj attı.

Bende Y.Ö.’yü arayarak durumu öğrenip, Saadet Partisi İl Başkanlığı olarak en yakın zamanda kendilerini ziyaret edeceğimizi söyledim. Ziyaret ettiğimiz R.Ö. ve Y.Ö.’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletip konunun takipçisi olacağımızı kendilerine ifade ettik.” Tiryaki, açıklamasına şöyle devam etti: “Halkına hizmet etmek ve onları korumak üzere kendilerine yetki verilen  bir kişi tarafından bu olayın işlenmiş olması da bizi ayrıca üzmüştür. Şunu belirtmek isterim ki; Kendilerine hizmet etmesi için yetki verilen kişiler, halkına eziyet edemezler.
Unutulmamalıdır ki; Devletimizin Kolluk kuvvetleri, Emniyet Teşkilatı, Güvenlik güçleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Başkanları, Milletvekilleri, Bakanları bu millete hizmet için vardır. Kendilerine verilen yetkileri halkına karşı zulüm ve şiddet için değil, hizmet için kullanmalıdırlar. Asıl olan; güç elindeyken, kendinden güçsüzlere adaletli ve hoşgörülü davranabilmektir. Bu olayın bir Uzman çavuş tarafından meydana getirilmiş olması, bütün Jandarma Teşkilatını bağlamayacağı gibi, yapılan bu yanlışı bir kuruma mal etmeye çalışmakta haksızlıktır. Jandarma Teşkilatı gibi yüzbinlerce çalışanı bünyesinde barındıran bir Kurumu, bir kişinin yapmış olduğu bir haksızlıkla bir tutmak çok büyük bir yanlış ve art niyettir. Saadet Partisi İl Başkanı olarak art niyetli davranışların da karşısında olduğumuzu belirtmek isterim.
En nihayetinde yanlış olduğunu düşündüğümüz bir fiili bütün teşkilata mal etmeye çalışmak o teşkilatta; Vatan, Millet ve Hizmet aşkıyla çalışan diğer çalışanlara haksızlık etmek olduğu kanaatindeyim. Kendi çocuklarının gözü önünde bu şiddete maruz kalmış olan R.Ö.’ye ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletirken, bu fiili işleyen şahısın eylemini kınıyor, hukuki sürecin takipçisi olacağımızın sözünü veriyor ve benzer olayların bir daha yaşanmamasını umut ediyorum.”
rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.