DOLAR
32,4721
EURO
34,8065
ALTIN
2.464,49
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

KİYAD’TAN DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

KİYAD’TAN DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

KİYAD’TAN DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ
20.03.2021 11:25
635
A+
A-

Kocaeli’nin Derince ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Kiğı ve Yayladere İlçeleri ve Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği (KİYAD) yönetimi tarafından dernek binasının yapımında destek olanlara teşekkür yemeği düzenlendi. Yemekte emeği geçenlerde teşekkür edildi.

13 Mayıs 2017 tarihinde Kocaeli’nde faaliyetlerini sürdüren KİYAD Derneği yönetimi tarafından üyelerine, destek veren kurum ve dernek başkanlarına hizmet binasına yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür yemeği düzenledi. Kocaeli Derince ilçesinde yerleşik 2 bin Kiğılı ve Yayladerelinin yaşadığını belirten dernek başkanı Yaşar Baş, yıllar önce Derince’ye yerleşip daha iyi yaşam şartları için göç edenler olarak dayanışma ve yardımlaşmayı sürdürmek için kurulan derneğin başkanlığına 2008 yılında geldiğini anımsattı. Dernek binasıyla ilgili bilgiler veren Baş, “Önce arsayı aldık, ardından 2011 yılında 430 m2 zemin üzerinde 3 katlı binamızın temelini attık. 2015 yılında inşaatı tamamladık. İçerisinde 2 adet 500 metre2 düğün, toplantı ve taziye salonu, yönetim odası, kadın ve gençlik kolları odaları, mescit, her türlü organizasyon için donanımlı bir mutfak ve 500 metre kare kapalı teras katlı yapıdan oluşuyor” ifadelerini kullandı.

Binanın yapımında emeği ve desteği olanları şükranla andıklarını kaydeden Başkan Yaşar Baş, “Bize bu inşaat sürecinde maddi ve manevi her zaman yanımızda olan üyelerimiz dışında geceye eşleriyle katılan Yayladere Belediye Başkanı Sabri Akyürek, Boğazköy Dernek Başkanı Mehmet Ali Akgül, Çatalkaya Dernek Başkanı Musa Atagül, Yayladere YADAD Başkanı Ziya Sümer, Kırköy eski dernek Başkanı Arif Sel, Çalıkağıl eski Dernek Başkanı Şahin Gökduman ve yeni başkan Hasan Bakbak, Dalbasan eski dernek Başkanı Zülfikar Sağlam, Yavuztaş Dernek Başkanı Hasan Başboğa, İşadamları Dursun Pekpak, Yakup Aygün, Hüseyin Ünsal, Kadıköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Özülkü’ye teşekkür ediyoruz. Ayrıca yapımda destek olan Derince Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Belediye başkanlarına ve tüm personellerine teşekkür ediyoruz” dedi.

binguven-bal2
rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.