DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kiğı’da elektrik hatları yer altına alınıyor

Kiğı’da elektrik hatları yer altına alınıyor
05.09.2021 19:45
638
A+
A-

Kiğı ilçe merkezindeki elektrik tellerini yer altına aktarmak için kazı çalışmaları başladı.

ÖZÜAĞ: TAAHÜTLERİMİZİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ

Elektrik tellerinin yer altına alınmasıyla hem görüntü kirliliği ortadan kalkacak, hem de ilçemizde kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi sağlanacağını belirten belediye başkanı Hikmet Özüağ, “Seçim taahhütlerimizi bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi.

binguven-bal2

Özüağ, “Rabbim kazasız, belasız bitirmeyi nasip etsin inşallah. Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”.

SEZON SONUNA YETİŞTİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Elektrik bağlantıların yer altına alınması ile ilgili teknik bilgiler aktaran FEDAŞ Kiğı şube müdürü Mahmut Yazıcı, “İlçe merkezinde yaklaşık olarak 2 km alan içinde bir metre derinlikte ve kırk santim genişlikte kazmayı vurduklarını belirtti. Yazıcı, bir aksilik olmazsa; kazı ve bağlantı işini sezon sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.