DOLAR
32,3299
EURO
35,0822
ALTIN
2.286,60
BIST
8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kiğı Belediye Başkanı Özüağ:

Kiğı Belediye Başkanı Özüağ:

Kiğı Belediye Başkanı Özüağ:
22.03.2021 19:30
576
A+
A-

Kiğı Belediye Başkanı Özüağ:

İlçemize hizmet etmeye geldik

Kiğı’da ilçeye giriş noktasından çıkış noktasına kadar çevre düzenlemesi, yol, kaldırım kilitli taş çalışmaları, duvarlar ve rutin temizlik işleri hummalı bir şekilde sürdürülüyor. Çalışmalarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Hikmet Özüağ, “İlçemiz insanına yakışır şekilde çevre düzenlemesi, yollar, alt yapı ve üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemize hizmet etmeye, sorunlarımızı çözmeye geldik” dedi.

BAKANLIKTAN İŞ MAKİNESİ, ÇÖP ARACI VE 200 ÇÖP KONTEYNERİ

binguven-bal2

Kiğı’nın hizmet ve gelişmişlik açısından geri kaldığını kabul ettiğini kaydeden Özüağ, bu durumu değiştirmek için de gece gündüz çalıştıklarını kaydetti. Özüağ, şöyle konuştu: “Kiğı, tarihi geçmişi ile bilinen, kültürü ve hoşgörüsü ile namını Dünya’ya kabul ettirmiş bir ilçedir. İlçemiz, son 20 yıl içerisinde çevre ilçeler arasında gelişmişlik açısından hak ettiği konuma gelmediği ortadadır. O yüzden sorumluluğumuz daha da artmıştır. Bu boşluğu tamamlamak için Sayın Milletvekillerimizin desteği ile farklı Bakanlıklardan taleplerimiz oldu. Bunun ilk meyvesi olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından belediyemize gönderilen JCP iş makinesi, Çöp aracı ve 200 adet çöp konteynırını teslim aldık. Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ederiz.”

“ÇEHREMİZİ DEĞİŞTİRMEYE GELDİK”

Özüağ, “Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda, çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. İlçemizin girişini daha güzel hale getirmek ve kaldırım sorununu çözmek için çalışmalarımıza başladık, ilçemize daha güzel hizmetler vermek adına projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Çevremizi değiştirmeye geldik” şeklinde konuştu.

6 bin 500 metrekarelik kilitli taş çalışması başlattıklarını belirten Özüağ, “Taşları Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden temin ettik. Bu taşları almamıza öncülük eden Karayolları Bölge Şefliği, Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederiz” dedi.

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.