DOLAR
32,3267
EURO
35,0819
ALTIN
2.298,64
BIST
8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Karlıova’da uzman çavuş, bir kadını darp etti iddiası!

Karlıova’da uzman çavuş, bir kadını darp etti iddiası!

Karlıova’da uzman çavuş, bir kadını darp etti iddiası!
03.05.2021 00:43 | Son Güncellenme: 03.05.2021 00:52
500
A+
A-

Karlıova’da Ferhat K. adlı uzman çavuş, önce gürültü yaptığı bahanesiyle 8 yaşındaki bir çocuğu kovaladı, ardından da tepki gösteren anne Rahime Ö.’yü darp ettiği iddia edildi.

8 yaşındaki çocuğu gürültü yaptığı bahane edilerek şiddete maruz bırakılan Rahime Ö. hastaneye gidip darp raporu aldıktan sonra uzman çavuş Ferhat K. hakkında şikayette bulundu.

“EŞİM KANLAR İÇİNDEYDİ, GEREKEN YAPILMALI”

Yaşananlara dair konuşan Rahime Ö’nün eşi Yüksel Ö., uzman çavuşun gürültü yaptığı gerekçesiyle çocuğunu kovaladığını ve eşinin bu duruma tepki göstermesi sonucu darp edildiğini söyledi.

Yüksel Ö., eşinin yaşadıklarını “Çocuklar binanın önünde gürültü yapıyorlar. Uzman da rahatsız olmuş demek ki çocukların seslerinden, 8 yaşındaki çocuğumu kovalıyor. Eşim de ‘Utanmıyor musun küçük çocuğu kovalıyorsun’ diyor. Uzman çavuş, eşime, ‘Asabımı bozma, gelir ağzını yüzünü kırarım’ diyor. Eşimi yumruklarla dövüyor” diye anlattı.

binguven-bal2

Darp raporu aldıklarını ve şikayette bulunduklarını aktaran Yüksel Ö., “Çocuğum bayağı korkmuş. Şahitlerimiz de var. Uzman çavuş benim kendisine saldırdığımı söylemiş emniyette ama ben geldiğimde eşim kanlar içindeydi. Olay yerinde polis ve site sakinleri vardı. Takipçisi olacağız bu olayın, gereken yapılmalı” dedi.

Kaynak: Evrensel

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.