DOLAR
32,5653
EURO
34,8785
ALTIN
2.438,13
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Genç Kent Meydanı Işıldıyor!

Genç Kent Meydanı Işıldıyor!

Genç Kent Meydanı Işıldıyor!
27.04.2021 22:50
664
A+
A-

Genç’in estetik görünümüne önemli katkı sağlayan Kent Meydanını halkın hizmetine sunan Genç Belediyesi, pedal çevirirken temiz enerji üreten bisiklet projesinin yanı sıra fıskiyeli ve ışıklandırmalı havuz ile de vatandaşlara görsel şölen sunuyor. Vatandaşlar, meydanda kurulan dev ekran ile bir yandan milli maçların atmosferini, diğer yandan ise Yeşilçam filmleriyle nostalji dolu anlar yaşayacak.

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, seçim öncesinde verdiği vaatleri yerine getirmeye devam ediyor. Yüklü miktarda borçla aldığı belediye de koltukta oturup talimat vermek yerine sahada bir şantiye şefi misali çalışan ve hizmet üretmeye devam eden Başkan Dirik’in en önemli seçim vaatlerinden biri olan ‘Kent Meydanı Projesi’ tamamlanma aşamasına gelirken Ramazan Bayramından sonrada çiçeklendirme çalışmaları tamamlanarak resmi açılışa hazır hale getirilmesi bekleniyor.

“BİSİKLET İSTASYONU İLE MÜZİK EŞLİĞİNDE SPOR KEYFİ”

binguven-bal2

Kent Meydanının halk tarafından sıkça kullanılması için çeşitli projeler geliştiren Belediye ekipleri, Bisiklet istasyonu kurdu. Burada kurulan bisikletler ile bir yandan spor yapacak olan vatandaşlar diğer yandan her pedal çevirişlerinde ise temiz enerji üretip telefonlarını şarj edebilecekler. Bunun yanı sıra bisikletin önünde yer alan dijital ekrandan ise kaç kalori harcadıklarını görebilecek olan vatandaşlar tüm bunlarla beraber kulaklık takıp müzik eşliğinde sporlarını yapabilecek.

“GECELERİ RENGÂRENK OLDU”

Gündüz aktivitelerinin yanı sıra sıcak yaz akşamlarını da düşünen ekipler, bisiklet istasyonunun yanı sıra fıskiyeli ve ışıklı havuzlarda yapıp meydanın ışıl ışıl olmasını sağladı. Rengârenk ışıkların suyla beraber görsel şölen sunması da vatandaşlar tarafından oldukça beğenildi.

“DEV EKRANDA MİLLİ MAÇ VE SİNEMA KEYFİ”

Belediye, daha fazla sosyal aktivitenin olabilmesi adına meydana kurduğu dev ekranla ise vatandaşlara, pandemi sürecinin bitmesi ile beraber sıcak yaz akşamlarında sinema keyfi yaşatacak. Yeşilçam filmlerinin yanı sıra mili takımın maçlarının olduğu gün vatandaşlar dev ekranda milli takımın maçını izleme fırsatı bulabilecek.

DİRİK: “İLÇEMİZ HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Bugüne kadar yaptığı hizmetlerle vatandaşlardan tam not alan Başkan Mehmet Zeki Dirik, “Genç ilçemiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Büyük bir borçla aldığımız belediyede yaptığımız tasarruflarla borcumuzu minimum seviyelere kadar düşürdük. Bundan sonra Allah’ın izniyle Genç ilçemizin daha fazla hizmet alması için gecemizi gündüzüme katmaya devam edeceğiz. Bu meydanın yapılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Bingöl Milletvekilimiz Cevdet Yılmaz ve Feyzi Berdibek ile emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“VATANDAŞ HAYRAN KALDI”

Genç halkının hizmetine sunulacak olan kent meydanını çok beğendiklerini belirten vatandaşlar, “Bu kadar güzel ve estetik olması takdire şayandır. Bisiklet istasyonları ve fıskiyeli havuzlar muhteşem olmuş. Özellikle yaz akşamlarında hem milli maçları, hem dini sohbetleri hem de Yeşilçam filmlerini izleyeceğimiz ekranın kurulması da ayrıca güzel olmuş. Hem hizmet konusunda hem de yürüttüğü projelerle böylesi güzel mekânları ilçemize kazandırdığı için Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik’e teşekkür ediyoruz. Allah hizmetlerini daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Haber: Sinan Atan/ Genç

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.