DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Garsonluktan Patronluğa Yükseldi

Garsonluktan Patronluğa Yükseldi

Garsonluktan Patronluğa Yükseldi
20.03.2021 21:51
716
A+
A-

Garsonluktan Patronluğa Yükseldi

Aslen Adaklı Bağlarapınar ( Temran ) Köyünden İstanbul’a göç eden ailenin bireyi olan Engin Tekdaş, yıllarca otellerde garsonluk, ahçılık, resepsiyon görevlisi gibi bölümlerden hotel yöneticiliğine ve hotel sahipliğine olan başarı öyküsünü, “çalışmak ve inanmak olarak” özetledi.

Genç girişimci Engin Tekdaş: “Başarısını çalışmak ve inanmak olarak özetledi”

 “İstanbul’a daha iyi imkânlar için göç eden Tekdaş ailesinin ilk evladı olarak 1982 yılında dünyaya gelmiş. Tekdaş, “Mesleğe 14 yaşında garsonlukla, başladım. Daha sonra ahçılık öğrendim. Yeri geldi ahçı yoksa onun boşluğunu aratmadım. Resepsiyon görevlisi olarak çalıştım. Hotel yöneticiliğine başladım. Sektörde bilinen, tanınan ve güvenilen biri olarak artık kendi işimin sahibi olmalıyım hayalimi, 2017 itibari ile başladım.

binguven-bal2

Her şeyden önemlisi, çalıştığım işimi severek, inanarak ve çalışarak yapıyorum. Sakarya doğasında a daimond hotel’in işletmeciliğini yapmaktayım.

Turizmin parlayan yıldızı Sapanca’nın eşsiz güzelliklerinin tam ortasında, Kırkpınar ve Maşukiye arasında Kurtköy beldesinde kalan hotelimiz bölgenin sayılı ve itibarlı otelleri arasında yer almaktadır.

Dere şırıltısı, kuş cıvıltısı, göl ve ormanın buluştuğu doğa harikası bir tesis…

İstanbul’a 137 km, İzmit’e 32 km, Sakarya’ya 30 km mesafede olan hotelimiz Kartepe kayak merkezine 25 km uzaklıktadır. Tesisimiz metropolün gürültüsünden uzak, sessizliğin ve sakinliğin dorukta olduğu bir ortamda bulunmaktadır.

120 kişilik Göl Restorantı, 150 kişilik lobi barı, Teras cafesi ve yarı olimpik yüzme havuzu ile birlikte sağlığınız ve zindeliğiniz için saunası ve Türk hamamı bulunan SPA merkezi bulunmaktadır.

Sapanca ormanlarının eteğinde doğa ile iç içe olan hotelimizde tüm odalarımız orman manzaralı olup restorantımız göl manzaralıdır. 2 odamız suit olmak üzere toplamda 21 odamız mevcuttur. Odalarımızda LCD tv ve sınırsız Wİ-Fİ bulunmaktadır. Otelimizde açık otopark bulunmaktadır.

Hotelimiz kurumsal şirket organizasyonlarınızı ve toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz alternatif mekanlar arasında tercihiniz olabilir. Tüm davet ve toplantılarınız, nişan ve düğün törenleriniz için gerekli personel ve donanıma sahip olmakla beraber özel günlerinizde de sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyarız.

Kurtköy Fatih Mah. Fatih 1 Cad. No:71 SAPANCA / SAKARYA

TEL: 0544 480 72 72 -0264 582 72 72 – 0264 592 15 15

www.adiamondhotelsapanca.com / bilgi@adiamondhotelsapanca.com- sales@adiamondhotelsapanca.com

rezervasyon@adiamondhotelsapanca.com

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.