DOLAR
32,3424
EURO
35,0948
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

EKSİKLİKLERE RAĞMEN TEŞEKKÜR EDERİZ

EKSİKLİKLERE RAĞMEN TEŞEKKÜR EDERİZ
05.09.2021 19:30
528
A+
A-

Saadet Partisi İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki:” Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızda eksiklikler elbette olabilir. Biz siyasilere düşen görev; halkımız tarafından bize iletilen bu eksiklikleri yetkili mercilerle görüşmek suretiyle çözüme kavuşturmaktır. ”dedi

İl Başkanı Tiryaki: İlimiz Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemiz ile alakalı Partimize gelen şikâyetler ve istekler üzerine doğum hastanesini ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz sırada gerek orada bulunan hasta ve hasta yakınlarıyla, gerek hastane personelleriyle bir kısım görüşmeler gerçekleştirdik. Hastanemizin eksiklikleri olup olmadığını ve biz siyasilerden bir istekleri olup olmadığını hastanede bulunan vatandaşlarımıza sorduk.

Bunun üzerine tarafımıza iletilen eksiklikleri aynı gece saat 23:00 civarı sağlık İl Müdürümüz M. Emin Gündoğdu beyi aramak suretiyle kendilerine ilettik. Takribi 15-20 dakika geçmeden İl Müdürümüz tarafından bilgi verilen hastane Müdürümüz yanımıza geldiler. Sorunların bir kısmını kendilerine yerinde gösterme imkânımız oldu.

binguven-bal2

Hastane Müdürümüz Veysel Burkay bey tarafından eksikliklerin sebepleri ve ne zaman bu eksikliklerin giderileceği hususunda tarafımıza bilgi verildi. Yaklaşık iki aydır süreci takip ediyoruz. Her ne kadar bazı eksikliklerin giderilmesi Hastane yönetimimizin insiyatifinde olmasa da, Hastane yönetimimizin insiyatifinde olan sorunların giderilmesinde gerekli gayreti gösterdiklerine şahit olduk. Bu bağlamda 2 Eylül Perşembe günü Hastane müdürümüzü tekrar ziyaret edip, gösterdikleri hassasiyetten ötürü kendilerine teşekkür ettik. Ebetteki tarafımıza iletilen giderilememiş eksiklikleri ve yeni şikayetleri de kendilerine ilettik. Bu hususta da gereken özveriyi göstereceklerine inanıyoruz.” dedi.

Tiryaki:” 100 yataklı Göğüs hastanesi olarak projelendirilmiş ve 174 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine çevrilmiş olan Hastanemizde eksikliklerin olabileceğini belirtmek isterim. Bu eksikliklerin giderilmesinde başta Sağlık İl Müdürümüz M.Emin Gündoğdu bey ve Hastane müdürümüz Veysel Burkay bey olmak üzere tüm yetkililerin gücü nispetince sorunların giderilmesi için uğraş sarf ettiklerine şahit olduk. Bu bağlamda eksiklikler olsa da gösterdikleri bu özveriden dolayı kendilerine  Teşekkür ederiz. ” dedi.

Tiryaki :”Saadet Partisi Bingöl İl Başkanlığı olarak bize iletilen her konunun gücümüz nispetince takipçisi olacağımıza söz verirken, eksikliklerimiz olursa da Halkımız tarafından eleştiriye açık olduğumuzun tüm toplumumuz tarafından bilinmesini isterim. Bu bağlamda  eksiklerin, yanlışlıkların, haksızlıkların ve hukuksuzlukların giderilmesi hususunda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle mücadele edeceğimizin herkes tarafından bilinmesini isterim” dedi. 

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.