DOLAR
32,5112
EURO
34,7947
ALTIN
2.479,06
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Umut Kervanı’ndan öğrencilere kırtasiye yardımı

Umut Kervanı’ndan öğrencilere kırtasiye yardımı
29.08.2021 20:06
582
A+
A-

Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2021-2022 eğitim yılının başlamasına yakın kentte ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli kalemlerde kırtasiye yardımında bulundu.

Yaptığı hayırlı hizmetlerle adını duyuran Umut Kervanı Vakfı Üyesi Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduklarını ifade eden Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Refik Gönül, 2021-2022 eğitim ve öğretim sezonu için okula başlayacak olan öğrenciler için farklı kalemlerde kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.

binguven-bal2

150 TL’YE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNABİLİRSİNİZ

İlköğretim ve liseye giden çocuklar için kırtasiye malzemelerini hayırsever esnafların katkılarıyla temin ettiklerini belirten Gönül, “Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak 2021-2022 eğitim sezonunun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan dileriz. Okulların 06 Eylül 2021 tarihinde açılacak olması ile beraber bizler de hazırlıklarımızı tamamladık. Hayırseverler vatandaşlarımıza uğradık.  Kırtasiye yardımları için en nihayetinde kısa sürede topladığımız bu yardımları tespit ettiğimiz muhtaç olan ailelerimizin çocuklarına ulaştıracağız. Kırtasiye yardımı yapmak isteyen hayırsever kardeşlerimiz Bingöl Umut Kervanı Derneğine 150 TL’lik kırtasiye yardımı bağışlayabilirler. Bu sevince ortak olmak istiyorsanız gelin hep beraber çocuklarımıza bir umut olalım” dedi. 

BU SEVİNCE ORTAK OLUN

Bingöl’de bulunan fakir ve muhtaçlara imkanlar nispetinde nakdi ve ayni yardımları ulaştırmaya gayret ettiklerini dile getiren Gönül, “Biz Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak her nevi gıda yarımında bulunuyoruz. Ev eşyası konusunda ihtiyacı olanlara katkılarda bulunuyoruz.  Tüm ihtiyaçları gidermek için elimizden gelen yardımı esirgemiyoruz. İmkânlar çerçevesinde yardımlarımızı yapmaya gayretle devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize de kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Kırtasiye malzemesi verdiğimiz zaman çocukların gülmeleri bizde ve bu hayrı yapan kişilerde farklı bir duygu meydana getiriyor.  Gerçekten de onların o sevinmelerinden beli oluyor ki ihtiyaçları var. Biz bir an evvel sıkıntılarını hayırsever kardeşlerimizin yaptığı bağışlarla gidermeye çalışıyoruz. Kırtasiye yardımlarımız devam ediyor. Yaptığımız yardımların içerisinde; okul çantası başta olmak üzere resim defteri, boya çeşitleri, kalem çeşitleri, farklı çapta çok amaçlı defterler bulunuyor. Allah Teâlâ yardımlarda bulunan hayırseverlerin yardımını kabul etsin” diye konuştu.

Gönül, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:

Haber: Nihat Kanat

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.