DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

AZELYA, TÜRKİYE’NİN EN ÇOK DİNLENEN 5. YEREL RADYOSU OLDU

AZELYA, TÜRKİYE’NİN EN ÇOK DİNLENEN 5. YEREL RADYOSU OLDU
07.06.2021 12:57
521
A+
A-

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (RATEM) tarafından kurulan ve RTÜK tarafından Lisanslı tek İnternet veri tabanlı Radyo Dinlenme Programında Bingöllün iki yerel Radyosu Zirveyi zorluyor.

Türkiye’de meslek birliklerine kayıtlı tüm yerel radyoları bünyesinde barındıran radyosfer.com Uzantılı Web sayfasında ilimizin gururu Radyo Azelya tüm yerel radyolar arasında anlık dinlenme sayısıyla İlk 5. sıraya girdi. İlimizin diğer Radyosu Göl Radyo ise 8. Sıraya girerek büyük bir başarıya imza attı.

Konu Hakkında açıklama yapan yayın koordinatörü Savaş Erdoğan : ‘’Öncelikle tüm dinleyenlerimize teşekkür ederiz. Biz her iki radyomuzu ülkemizin en çok dinlenen Radyoları yapabilmek için gece gündüz çalışıyor ve ekip olarak büyük mücadeleler yürütüyoruz. Hem ekibimize hem dinleyicilerimize teşekkür ederim. Tüm Esnaflarımızdan ve Vatandaşlarımızdan Özel Ricam Bingöl’ün yerel Radyolarını her platformda dinlemeye özen göstermeleridir. Araçlarında, Evlerinde ve iş yerlerinde dinlemelerini rica ediyoruz. Yerel bir radyoyu dinlediğinizde aslında sadece tek bir kuruma destek sunmuş olmuyoruz o kuruma reklam veren ildeki tüm yatırımcılara, esnaflara destek vermiş oluyoruz. İlimizin Kalkınması için Bana göre en önemli uğraşlardan biri ilimizdeki yatırımları önce yerelde yaşayan halkımıza sonra tüm dünya ya duyurmak olmalıdır. Tamda bu noktada Radyolarımız Bu dinlenme oranları ile çok önemli misyon yüklenmiş durumdadır.

binguven-bal2

“ÇUKURCA YAYLASINDA TRAFO SORUNU GİDERMELİ”

Açıklamasının devamında Erdoğan;  “Mirzan tepesinde olan kulemiz ile Karasal Yayınımız Yaklaşık Bingöl Çevresine 35 Km ulaşmaktadır. Maalesef sadece Genç ilçemize, Sancak beldemize ve Ilıcalar Beldemize karasal yayınımızı ulaştırabiliyoruz. Yakın zaman da Çukurca yaylasında 2028 Rakımlı (Merg Mir Yaylası) Kulemizi aktif hale getirmeyi planlıyoruz. Bölgede ki enerji sorunumuzu gidermek için Bingöl Valimiz Kadri Ekinci, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Bingöl Müdürü Fatih Balta şimdiye kadar bize desteklerini esirgemedi umarım bölgeye bir trafo kurulur ve bizde kulemizi taşırız. Çukurca yaylasında yayınımızı başlatabilirsek karasal yayınımız 120 kim uzağa kadar ulaşabilecek ve tüm ilçelerimizde yayınlarımız dinlenebilecek. En kırsal bölgemize yayınımızı ulaştırabilmek içi gerekli tüm yatımları yapmaya devam edeceğiz. Bingöllün Kalkınması için yerel Radyolarımızı güçlendirmek zorundayız.”

rodi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.